Rgqdtgrcmesv5uhn344w

Social Impact Program

Bli synlig på webben och attrahera kunder med kraften av din story!

Välkommen till Storyakademins PREMIUM kurs för entreprenörer som vill vässa sitt varumärke och attrahera fler kunder med hjälp av kraften i sin egen unika story.

Under kursen vässar du ditt affärskoncept och arbetar fram affärsdrivande presentationer. Efter avslutad kurs har du vässat både din affärsplan, presentationen på din hemsida och i social media samt lärt dig att sprida budskapet om dig själv i ditt sociala nät.

Kursen ger dig en bra grund för ditt arbete med storyselling och social branding. Nästa steg är vår kurs för dig som vill börja föreläsa.

Efter kursen har du:

* Vässat din affärsidé och varumärke. EN vass affärsidé och varumärke som drivs av din passion är nödvändig för att locka till sig kunder!

* Skapat affärsdrivande presentationer som driver din affär med storytelling:

Hook/ payoff, flera 7 sekunders stories och en story för varje kundfördel som alla speglar och driver din affärsidé och unika kundfördelar.

* Vässat dina profiler på social media så som LinkedIn, Facebook och Instagram.

* Skrivit din "business story". Svaret på frågan "varför gör du det här?" med en 2 min professionell, personlig berättelse som driver din affär. Du kan också använda den på din hemsida så klart!

* Sammanställt en content strategy plan. Arbeta strategiskt, fokuserat och resursbesparande med storytelling genom att noga planera dina insatser!

* Fått verktyg för att komma igång med att fånga in kunder via FB.

* Tränat på att presentera dig själv. Bli en stjärna på att presentera dig muntligt, i mingel situationer men också via social media tex genom video.

* Allt material sammanställt i din personliga content strategy book.


"Den här kursen är väldigt bra för företagare som vill få mod att berätta om sig själva på ett nytt sätt. Den är även bra för ALLA som behöver bli klar över vad man kan och vill. Tex inför lönesamtal Det handlar om att få uppdrag och den ersättning som man är värd!" - Veronica Grönte, forfattarskola.se

"Jamen det här är ju toppenbra, vässade mina argument på hemsidan igår, ser att jag inte alls är tillräckligt tydlig i min beskrivning så detta sätter igång en massa bra tankar" - Kicki Westberg, ekonomisk PT, kickiwesterberg.se

KURSUPPLÄGG:

Kursen sträcker sig över 3 + 3 månader. De första 3 månaderna utgörs av en personlig proces där du arbetar tillsammans med din handledare. Följande 3 månader fördjupar och slipar du vidare på ditt varumärke och strategi. Du har då tillgång till grupphandledning/ mastermind och fortfarande möjlighet att skicka material till din handledare för feedback.

Kursmaterial och inspelningar från webinar och handledningar görs tillgängligt online via kursplattformen eller dropbox så att du kan studera i egen takt.

Handledning individuellt och i grupp:

I kursens första 3 månade ingår fem individuella konsulttimmar. Dessutom ingår feedback på producerat material som du skickar via mejl.

Mastermind med max 4 - 7 deltagare i en grupp 1 ggr/månad. Kursstart sker kontinuerligt.

Mejla info@cowab.org för mer information och intresseanmälan.

VILL DU VETA MER?

Nu har du säkert frågor av olika slag. Vanligt är att man undrar "Passar det här mig?", "Har jag nytta av detta?", "Är det en bra investering i nuläget?".

Då ska du veta att vi handplockar deltagarna till den här kursen. Det börjar med att du skickar in en intresseanmälan. Sedan bokar vi ett möte där jag gör en nulägesanalys av din verksamhet, den bjuder jag på! Sedan bedömer vi tillsammans om kursen är rätt för dig. Detta är viktigt för att kursprocessen ska bli så bra som möjligt.

Mejla snarast asa.rydhard@gmail.com om du har funderingar. Vi bokar då ett möte där du får svar på dina frågor.

”En mer närvarande och engagerad kursledare än Åsa har jag aldrig tidigare haft! ” - SuperCarina Aynsley

Din kursledare


Åsa Rydhard
Åsa Rydhard

Åsa Rydhard, Social Impact Rockstar (expert låter så tråkigt)

Åsa Rydhard är målgruppsanalytiker med specialisering inom strategisk storytelling. Hon är verksam som storydesigner, föreläsare, moderator, handledare, talskrivare och känd som en färgstark och glad kursledare som älskar att vaska fram guldkorn hos sina klienter. "Alla har en unik story och något att lära andra" är mottot när hon systematiskt leder sina kursdeltagare genom unikt designade processer.

Som kommunikatör har Åsa många års erfarenhet av en mängd olika genrer bland annat som utbildare, konsult och pastor. 2014 OCH 2018 blev hon Nordisk mästare i public speech och du kan ibland se henne på standup scen i Göteborg.


OBS! Jag har endast in ett begränsat antal platser för denna kurs. Mejla därför snarast asa.rydhard@gmail.com om du funderar på att gå kursen.

This course is not open for enrollment.