K7axd6d0re2ryq3ovviw

Så tjänar du pengar som talare

  Köp kursen

Välkommen på kurs med Storyakademin!

Kursen vänder sig till dig som vill veta mer om hur man kan tjäna pengar på som föreläsare. Särskilt viktig är den för dig som är företagare då det är extra viktig att skapa extra inkomstströmmar. Men oavsett vem du är:

Detta är kursen för dig som vill utvecklas som föreläsare och tjäna pengar.

I den här kursen får du :

  • Svar på de vanligaste frågorna jag får från klienter. Har jag som företagare nytta av att föreläsa? Hur hittar jag uppdrag? *Vad tar jag i betalt? Vad ska jag tala om? Vad behöver jag för att lyckas?
  • En workshop som hjälper dig att hitta ditt ämne som föreläsare.
  • I kursen ingår också en gratis bollplanksmöte om din karriär som föreläsare! (Värde 2000 kr)

När du registrerar dig för kursen blir du medlem på Storyakademin.se och har automatiskt tillgång till vår serie med lunchsnack, fina erbjudanden och medlemskap i Facebook gruppen "Rock Your Stories Q&A"!


Kom igång NU!Din kursledare


Åsa Rydhard
Åsa Rydhard

Åsa Rydhard, Social Impact Rockstar (expert låter så tråkigt)

Åsa Rydhard är målgruppsanalytiker med specialisering inom strategisk storytelling. Hon är verksam som storydesigner, föreläsare, moderator, handledare, talskrivare och känd som en färgstark och glad kursledare som älskar att vaska fram guldkorn hos sina klienter. "Alla har en unik story och något att lära andra" är mottot när hon systematiskt leder sina kursdeltagare genom unikt designade processer.

Som kommunikatör har Åsa många års erfarenhet av en mängd olika genrer bland annat som utbildare, konsult och pastor. 2014 OCH 2018 blev hon Nordisk mästare i public speech och du kan ibland se henne på standup scen i Göteborg.


Vanliga frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen börjar nu och slutar aldrig! Det är en helt självstyrd kurs och du sätter ditt eget tempo - du bestämmer när den börjar och slutar!
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Typ för evigt :) Kursen finns tillgänglig för dig så länge plattformen existerar! När du väl skrivit in dig som deltagare så har du tillgång till kursen när och var du vill, så länge du vill och via olika plattformar.
Vad händer om jag inte gillar kursen?
Vi vill inte ha missnöjda kunder! Kontakta oss inom 7 dagar efter köp och via mejl om du inte är nöjd så ordnar vi det!

OBS! Detta specialerbjudande gäller endast under April månad!

Kom igång NU!