Marknadsför dig och få kunder på Facebook.

Vill du få fler kunder via Facebook? Då är den här kursen för dig!

Nina Jansdotter och Åsa Rydhard erbjuder nu en introduktionskurs för marknadsföring via sociala medier.

Steg för steg visar de dig hur du gör dig synlig på bästa sätt och attraherar kunder. 8 inspirerande samtal varvas med 28 korta filmer som visar dig hur du skapar och utvecklar din närvaro på Facebook.

Den här kursen var precis vad jag behövde. Jag jobbar på och gör en sida än fast jag inte är klar över mitt företagsnamn ännu. Det är jättebra att fylla i svar på alla delarna för det hjälper mig att blir mer klar över vad det egentligen är jag vill med mitt företag. Det är som en parallell affärsplan. Johanna Nilsson

Det här får du lära dig i kursen

Kursens lärare, Åsa Rydhard och Nina Jansdotter, berättar om innehållet


Sociala medier är dagens marknadsplats. De som syns här på ett bra sätt fångar bra kunder och affärer!

Den här kursen vänder sig till dig som är ny på Facebook eller vill få ny inspiration att komma igång med din marknadsföring via sociala medier. Kursen ger allt du behöver:

* Lär dig hur du marknadsför dig enkelt, bekvämt och billigt

* Skapa snygga bilder i Canva

* Använd Facebook pixel, samla adresser i Mailchimp och planera ditt innehåll strategiskt

* Hantera följare och få fler intresserade som vill följa just dig!

DESSUTOM får du tillgång till en särskild Facebook grupp där du kan ställa dina frågor och få hjälp!

Kort sagt: I den här kursen får du ALLT du behöver för att komma igång. Och i enkla, filmade, instruktioner guidar vi dig steg för steg


Superbra! Passar en novis som mig som har fullt upp med mitt företag. Att ha allt på film som jag kan backa och titta på igen. Det är suveränt! Lottie Stjernqvist, Justyoga

Jag har haft en facebooksida för mitt företag under flera år, men inte riktigt vetat hur jag skulle använda den på bästa sätt. Kursen ger många bra tips och jag tycker kapitlet om att få kunderna aktiva är jättebra. Det innehöll mycket nytt som jag absolut kommer att använda framöver. Helena Florin

Kursens innehåll


  Välkommen på kurs
Available in days
days after you enroll

Din kursledare


Åsa Rydhard
Åsa Rydhard

Åsa Rydhard, Social Impact Rockstar (expert låter så tråkigt)

Åsa Rydhard är målgruppsanalytiker med specialisering inom strategisk storytelling. Hon är verksam som storydesigner, föreläsare, moderator, handledare, talskrivare och känd som en färgstark och glad kursledare som älskar att vaska fram guldkorn hos sina klienter. "Alla har en unik story och något att lära andra" är mottot när hon systematiskt leder sina kursdeltagare genom unikt designade processer.

Som kommunikatör har Åsa många års erfarenhet av en mängd olika genrer bland annat som utbildare, konsult och pastor. 2014 OCH 2018 blev hon Nordisk mästare i public speech och du kan ibland se henne på standup scen i Göteborg.


Vanliga frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen börjar när du registrerar dig och slutar aldrig! Det är en webbaserad kurs du styr över helt och hållet själv - du bestämmer själv när du vill starta och sluta. Och om du vill gå tillbaks och titta igenom materialet om och om igen!
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Så länge du lever, vad tycks om det? ;) Så länge skolan är uppe och du är inskriven som student har du obegränsad tillgång till den kurs du köpt. Så länge du vill och från var som helst i världen - via webben. (Undantag om skolan/plattformen lägger ner. Men åtminstone ett år från nu!)
Vad händer om jag inte gillar kursen?
Jag vill bara ha glada, nöjda, kunder! Om du ångrar ditt köp, kontakta mig så ska jag se vad jag kan hjälpa dig med.

Kom igång NU!